Hesabım
    Sylvester Stallone "Cehennem Melekleri" Serisinden Ne Kadar Kazandı?

    Sylvester Stallone, Cehennem Melekleri serisiyle 80'li ve 90'lı yılların aksiyon filmi yıldızlarına olan ilgiyi yeniden canlandırdı, peki seriden ne kadar kazandı?

    .

    Cehennem Melekleri serisinin arkasındaki beyin olan ve 22 Eylül'de vizyona girecek olan dördüncü film de dahil olmak üzere serinin hem yapımcılığını üstlenen hem de paralı asker Barney Ross rolünü oynayan Sylvester Stallone'un kazancı hayranlarını biraz şaşırtabilir.

    Collider'ın belirttiğine göre, ünlü yıldız ortak senarist, yapımcı ve oyuncu olarak dahil olduğu ilk üç Cehennem Melekleri filminin her birinden yaklaşık 16 milyon dolar olmak üzere ve toplamda yaklaşık 48 milyon dolar kazandı. Diğerlerine kıyasla daha küçük bir role sahip olduğu dördüncü filmdeki maaşının ise 3 milyon dolar olduğu biliniyor.

    80 - 100 milyon dolar arasında değişen yapım bütçelerine sahip olan filmlerin her biri gişede 200 milyon doları aşan gelir elde ederken, "Cehennem Melekleri 2" 314 milyon dolara ulaşan küresel hasılatıyla serideki en başarılı film oldu.

    Serideki diğer büyük yıldızlardan Arnold Schwarzenneger "Cehennem Melekleri" için yaklaşık 10 milyon dolar alırken, Harrison Ford "Cehennem Melekleri 3"ten 7 milyon dolar kazanmıştı. Stallone, bu filmleri 80'li ve 90'lı yıllarda yıldızların en popüler zamanında yapmış olsaydı, yalnızca oyuncu ücretlerinin toplamı kolayca 200 milyon doları bulabilirdi.

    Cehennem Melekleri serisindeki kazancı hayranları şaşırtacak kadar düşük olan Stallone'un net gelirinin ise 400 milyon dolar civarında olduğu belirtiliyor.

    "Cehennem Melekleri 4", Stallone'un serideki son filmi olacak. Sonrasında serinin Lee Christmas rolündeki Jason Statham liderliğinde devam etmesi, Stallone'un da yapımcı olarak seriye bağlı kalması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top