Hesabım
    "Avengers: Secret Wars" İçin Hangi Ünlü Yönetmenlerin Adı Geçiyor?

    Yeni Avengers filminin yönetmeni hala belli değil...

    Marvel Studios

    Hafta sonu, Mayıs 2027'de vizyona girmesi planlanan altıncı "Avengers" filmi olan "Avengers: Secret Wars" hakkında bir dizi yeni iddia ortaya atıldı.

    Daha önce bildiğimiz gibi senaryoyu "Loki" dizisinin ve "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"ın senaryolarını yazan Michael Waldron kaleme alıyor ancak henüz bir yönetmen belirlenmedi. Aslına bakılırsa "Avengers: Secret Wars" bugüne kadar duyurusu yapılan ve yönetmeni belirlenmemiş tek Marvel filmi.

    Bu durum, filmin yönetmen koltuğuna kimin oturacağı konusunda hayran spekülasyonlarının önünü açıyor. Adı geçen üç yönetmen arasında en ilginci kuşkusuz "Roma", "Gravity" ve "Children of Men" filmlerinin yönetmeni Alfonso Cuaron. Twitter'da sektörden duyduğu bir bilgileri paylaşmasıyla ünlü DanielRPK, Marvel'ın filmi yönetmesi için Cuaron'u istediğini belirtti.

    Söylentilerde adı geçen diğer iki yönetmen ise Marvel'a yakın isimler: Süper kahraman filmleri çılgınlığı başlamadan önce Tobey Maguire'lı "Spider-Man" üçlemesini yöneten ve geçtiğimiz yıl "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" ile Marvel dünyasına dönen Sam Raimi ve şu sıralarda çekimleri oyuncular grevi nedeniyle durdurulan "Deadpool 3"ü yöneten Shavn Levy.

    Konuşmaların hiç biri herhangi bir kaynak tarafından doğrulanmadı dolayısıyla şimdilik sadece iddialardan ibaretler. Yalnızca ET Kanada, Shawn Levy'e bu iddiaları sordu ve yönetmen şunu söyledi: "Bu söylentiyi okudum ve söyleyeceklerim bu kadar."

    Marvel Sinematik Evreni'nin 6. fazındaki diğer filmlerini de daha önce Marvel Studios için çalışan isimler yönetecek. Oyuncularının açıklanması heyecanla beklenen "Fantastic Four" filmi "WandaVision" yönetmeni Matt Shakman'a emanet edilirken; "Secret Wars"tan önce Mayıs 2026'da çıkacak diğer Avengers filmi "Avengers: Kang Dynasty", "Shang-Chi"nin yönetmeni Destin Daniel Cretton tarafıdan yönetilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top