Hesabım
    Kit Harington Başrollü Korku Filmi "What Remains of Us"a İlk Bakış!

    Kit Harington, 1960'larda, İngiltere kırsalında geçen ürpertici hikayenin başrolünü üstleniyor.

    .

    Kit Harington, yeni korku - gerilim filmi "What Remains of Us" ile hayranlarına farklı bir yüzünü göstermeye hazırlanıyor. Fotoğrafçı ve belgeselci Alexander J. Farrell'in ilk yönetmenlik denemesi olan film küçük bir kızın ailesini çevreleyen korkunç sırrı keşfetmesini anlatıyor.

    Yayınlanan ilk karede, Harington bir karavanın dışında elinde bir baltayla ayakta duruyor ve kendisini Game of Thrones dünyasında meşhur eden Jon Snow kişiliğinin tam tersi bir görünüme sahip.

    .

    "What Remains of Us"ta ayrıca Ashleigh Cummings ve Caoilinn Springall ve Harington'ın "Game of Thrones"tan rol arkadaşı James Cosmo rol alıyor. Senaryosu yönetmen Farrell ve Greer Ellison tarafından kaleme alınan "What Remains of Us"ın konusu ise kısaca şöyle:

    1965'te İngiltere kırsalının derinliklerinde geçen hikaye, Harington'un karakterinin 10 yaşındaki kızının (Caoilinn Springall) bakış açısından anlatılıyor. Kız, ailesinin izole edilmiş, müstahkem yerleşkesinin duvarları ardında sıra dışı hayatını sorgulamaya başladığında babasının ayda bir canavara dönüştüğünü keşfeder. Ailesi canavarın korkulacak bir şey olmadığını söyler ama canavar kaçtığında kız, babasının kimliğinin acımasız gerçekliğiyle yüzleşmek ve hayatını değiştirecek bir karar vermek zorunda kalır.

    Şu anda post prodüksiyon aşamasında olan film Toronto Film Festivali'nde ön satışa sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top