Hesabım
    Reha Erdem Filmi "Neandria" Varşova Film Festivali’nde!

    Reha Erdem'in yeni filmi "Neandria" 6-15 Ekim tarihlerinde 39. kez düzenlenecek festivalin uluslararası yarışmasında gösterilecek.

    .

    Reha Erdem’in yazıp yönettiği “Neandria”, dünya prömiyerini Varşova Film Festivali’nde yapıyor! Yapımcılığını Ömer Atay ve Serra Ciliv’in üstlendiği film; Polonya’nın başkenti Varşova’da gerçekleşen ve bu yıl 6-15 Ekim tarihlerinde 39. kez düzenlenecek festivalin uluslararası yarışmasında gösterilecek.

    Bir ekolojik olarak sürdürülebilir film yapım girişimi olan “Neandria”, antik kentin yakınlarındaki yoksul bir köyde, annesiyle birlikte yaşayan ve atletizm yarışlarına hazırlanan Suna adlı bir genç kadını odağına alıyor. Köye yeni gelen İmam ile birlikte değişen hayatı da izleyen film; yarışma, avlanma ve kazanma hırsıyla hastalanmış bir dünyada sıkışmış gençlerin, çatlaklarda özgürlüğü ve aşkı arayan isyanlarını anlatıyor.

    Suna rolünde, ilk sinema deneyimiyle Deniz İlhan’ı izleyeceğimiz filmde ayrıca Ahmet Rıfat Şungar, Bülent Emin Yarar, İnci Nur Daşdemir, Nihal Yalçın, Izzy, Nur Fettahoğlu, Serkan Keskin, Gizem Katmer, Ayşegül Kopartan ve Tanıl Bora oynuyor.

    Yardımcı yönetmenliğini Deniz Tortum’un yaptığı filmin görüntü yönetmenliğini de “Kaç Para Kaç”, “Korkuyorum Anne”, “Kosmos” gibi birçok Reha Erdem filminde de çalışan Florent Herry üstlendi. “Neandria”nın Türkiye gösterim takvimi yakında açıklanacak.

    .

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top