Hesabım
    Richard Linklater'ın Gerilim - Komedi Filmi "Hit Man"i Netflix Aldı

    Glen Powell başrollü filmin haklarını Netflix satın aldı.

    .

    Richard Linklater'ın, başrolünü Glen Powell'ın (Top Gun: Maverick, Devotion) üstlendiği gerilim-komedi filmi "Hit Man", sonbahar film festivali çevresinden gelen olumlu eleştirilerin ardından 20 milyon dolara Netflix tarafından satın alındı.

    Filmin, gerçek bir suç haberine dayanan senaryosunu Linklater ve Powell birlikte kaleme aldı. Hikaye, New Orleans polisi için gizli bir tetikçi kılığına giren yumuşak huylu bir psikoloji profesörünü (Powell) konu alıyor.

    Profesör, tacizci erkek arkadaşından kaçmaya çalışan çaresiz bir kadına (Adria Arjona) yardım etmek için protokolü çiğnediğinde, kendisini sahte kişiliklerinden biri haline gelirken bulur; kadına aşık olur ve kendisi de bir suçluya dönüşmeye başlar...

    Netflix, gösterildiği festivallerin ardından, şimdiden oldukça yüksek izleyici puanları alan yapım için çok sayıda alıcıyı geride bıraktı. "Hit Man", Anna Kendrick'in ilk yönetmenlik denemesi olan “Woman of the Hour” ve Colman Domingo liderliğindeki “Sing Sing” ile birlikte bu yılın Sonbahar festivallerindeki birkaç dikkate değer satıştan biri oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top