Hesabım
    Umut Evirgen'in Yeni Filmi "Annesinin Kuzusu"ndan İlk Fragman Yayınlandı

    "Annesinin Kuzusu" prömiyerini 30. Adana Altın Koza Film Festivali'nde yapacak.

    Umut Evirgen’in son uzun metrajlı filmi "Annesinin Kuzusu" Türkiye prömiyerini 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde 21 Eylül günü yapacak. Festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda ilk kez seyirci ile buluşacak filmden ilk görüntüler yayınlandı.

    Umut Evirgen’in senaryosunu Feride Çiçekoğlu ile birlikte yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği "Annesinin Kuzusu" filminin oyuncu kadrosunda Selin Şekerci, Kubilay Aka, Necip Memili, Hatice Aslan, Tansu Taşanlar gibi başarılı isimler yer alıyor.

    Sevgi sözcükleriyle gizlenen terörün peşine düşen "Annesinin Kuzusu", alışılmadık bir aile hikayesi ile herkesin geçmişindeki travmalarına kapı aralamaya çalışıyor. Film, 30 yaşındaki Murat'ın hikayesini takip ediyor.

    Cezaevinde olan Murat, anılarından ve kabuslarından kurtulamaz. Annesinin travmalarını içselleştirmiştir ve mahkemede olmasının nedeni bilmeden türlü trajikomik hikayeler arasında savrulur. İşlemediği bir suçtan yargılanan Murat, çaresiz acılarını dindirmeye çalışır. Bir yandan ebeveynlerinin hikayeleri, diğer yandan ilkokul öğretmenleri ve sürekli etrafta olan avukat İnanç, onun peşini bırakmaz. Murat kendisini her tarafın birbiri ile çatıştığı bir savaş alanının içerisinde bulur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top