Hesabım
    "Her Şeye Rağmen" Sinemalarda!

    Film, Avrupa'da "Müthiş Türk" olarak anılan İlhan Doğan'ın hayat hikayesini anlatıyor.

    Verway

    Avrupa’da elde ettiği başarıları nedeniyle 'Müthiş Türk' olarak anılan iş insanı İlhan Doğan’ın hayat hikayesini anlatan “Her Şeye Rağmen” filmi sinema salonlarında seyircilerini bekliyor!

    Verway’in yapımcılığını, Erdal Murat Aktaş’’ın yönetmenliğini üstlendiği filmde İlhan Doğan’ı, Erkan Petekkaya ve Sinan Akdeniz canlandırıyor. İlhan Doğan, geçtiğimiz yıllarda yaşanan Neo Nazi cinayetlerinin aydınlatılamamasını protesto etmek için, uzun yıllar yaşadığı Almanya’yı terk etti.

    Adana’da başlayıp Hollywood’a kadar uzanan hikayesiyle dikkat çeken filmin çekimleri de Türkiye ve Almanya'da gerçekleştirildi. Filmin Türk ve Alman oyunculardan oluşan kadrosunda Aslıhan Malbora, Holger Doelman, Nihan Büyükağaç, Robert Maaser, Ekin Mert Daymaz, Barbara Sotelsek, Vivien Lafleur, Serkan Durmuş, Mırza Sakiç, Christoph Jacobi ve Kaan Maximilianus Kaiser yer alıyor.

    Film, çekimler sırasında Pandemi kısıtlamalarına, vizyona gireceği tarihte ise Türkiye'de 11 ili sarsan büyük deprem felaketine denk gelmiş, gösterim tarihi ertelenmişti. Filmin yapımcıları “Film çok iyi oldu. Hikayesi ile ilham veren bir film. Ancak pandemi ve 6 Şubat depremleri ile zorunlu olarak ertelendik. Adı gibi her şeye rağmen sonunda vizyona giriyor” dediler.

    "Her Şeye Rağmen" sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top