Hesabım
    "Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı"ndan Yeni Fragman!

    Açlık Oyunları serisinden yıllar öncesini anlatan film 17 Kasım'da sinemalarda!

    Lionsgate, “Açlık Oyunları” serisinin ön filmi olan "Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı"ndan (The Ballad of Songbirds and Snakes) ikinci fragmanı yayınladı.

    Orijinal serinin yönetmeni Francis Lawrence'ın yönetmen koltuğuna geri dönerken, filmin Suzanne Collins'in kitap serisine dayanan senaryosunu Michael Arndt ve Michael Lesslie kaleme aldı.

    Film, Açlık Oyunları serisinden onlarca yıl öncesinde geçiyor ve bizim Panem'in zalim başkanı olarak tanıdığımız Coriolanus Snow'un gençliğine odaklanıyor. Henüz 18 yaşında olan Snow (Tom Blyth) bir zamanlar güçlü ve gururlu bir aile olan ancak savaş sonrası Capitol'de gözden düşen, solmakta olan bir soyun son umududur.

    Onuncu Açlık Oyunları hızla yaklaşırken, genç Snow, yoksul 12. Bölge'nin haraç kızı Lucy Gray Baird'e (Rachel Zegler) akıl hocalığı yapmakla görevlendirildiğinde paniğe kapılır. Ancak Lucy Gray, hasat töreni sırasında meydan okurcasına şarkı söyleyerek Panem'in tüm dikkatini çektikten sonra Snow, durumu kendi lehine çevirebileceğini düşünür.

    Şovmenlik içgüdülerini ve yeni keşfedilen politik anlayışlarını birleştiren Snow ve Lucy'nin hayatta kalmak için zamana karşı yarışı, sonunda kimin ötücü kuş, kimin yılan olduğunu ortaya çıkaracak.

    Dünya çapında 17 Kasım'da vizyona girecek olan filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Peter Dinklage, Hunter Schafer, Josh Andres Rivera, Jason Schwartzman ve Viola Davis gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top