Hesabım
    "The Exorcist: Believer" Klip: Kızlar Şeytandan Nasıl Etkileniyor?

    The Exorcist: Believer 6 Ekim'de sinemalarda!

    Universal Pictures

    Universal Pictures, Leslie Odom Jr. ve Lidya Jewett'in rol aldığı Blumhouse'un heyecanla beklenen korku devam filmi The Exorcist: Believer'dan bir klip yayınladı. Filmin 13 Ekim olan vizyon tarihi, Taylor Swift'in Eras Tour konser filmini aynı gün yayınlayacağını duyurmasının ardından 6 Ekim'e çekilmişti.

    Exorcist: İnançlı, başlarına gelenlerden sonra şeytanın en kötüsüyle yüzleşmek zorunda kalan bir adamın hikayesini konu ediyor. 12 yıl önce hamile olan karısını Haiti'deki depremde kaybeden Victor Fielding, kızı Angela'yı tek başına büyütür. Bir gün Angela ve arkadaşı Katherine, gittikleri ormanda kaybolur. Herkes onları arasa da kimse izlerine rastlamaz. Aradan geçen üç günün ardından Angela ve Katherine, başlarına gelenleri hatırlamadıkları bir şekilde geri gelir. Onların dönüşü ile bir dizi olay ortaya çıkar ve Victor kendisini şeytanın en kötüsüyle yüzleşmek zorunda bulur. Bu durum üzerine Victor, çaresizce benzer olaylara tanık olan Chris MacNeil’ı arar.

    William Peter Blatty'nin romanından uyarlanan orijinal korku filminin devamı olan The Exorcist: Believer'da Oscar ödüllü Ellen Burstyn'e; Leslie Odom Jr., Ann Dowd, Raphael Sbarge ve Jennifer Nettles'ın yanı sıra, Lidya Jewett ve Olivia Marcum eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top