Hesabım
    "Fair Play" Fragman: Netflix'in Erotik Gerilim Filminde Alden Ehrenreich & Phoebe Dynevor Başrolde

    "Fair Play" 6 Ekim'de Netflix'te...

    Netflix, Phoebe Dyvenor (Bridgerton) ve Alden Ehrenreich'in (Solo: A Star Wars Story) profesyonel düzeyde rekabet ederken birbirlerine karşı acımasızca davranan bir çifti canlandırdığı yeni erotik gerilim filmi "Fair Play"in en son fragmanını yayınladı.

    New York şehrinin hareketli ortamında geçen Fair Play, aynı fon şirketinde çalışan iki kişinin iç içe geçmiş hayatları etrafında dönüyor. Romantik bir ilişkinin karmaşıklığı arasında yol alan genç çiftin ilişkisi,, içlerinden birinin şaşırtıcı bir terfi almasıyla beklenmedik bir hal alır ve ilişkilerinin dinamikleri çarpıcı biçimde değişir.

    Yazar ve yönetmen Chloe Domont, ilk filminde iş yerindeki romantik ilişkileri yönetmenin karmaşık dinamiklerini ortaya çıkarırken, seks, zenginlik ve acımasız kariyer kararlarının sürekli değişen manzarasını inceliyor. Netflix dizisi "House of Cards"ta tasvir edilen romantik karmaşalarla paralellikler kuran "Fair Play", rekabetin yoğun olduğu profesyonel ortamlarda hakim olan abartılı kişisel önem duygusunun altını çiziyor.

    Sundance Film Festivali'ndde prömiyer yapan ve olumlu yorumlarla karşılanan "Fair Play" 6 Ekim'de Netflix izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top