Hesabım
    Romantizm ve Bilim Kurgunun Buluştuğu "Fingernails"ten Fragman!

    Jessie Buckley, Riz Ahmed ve Jeremy Allen White başrollerde...

    Apple TV+, Jessie Buckley (The Lost Daughter), Jeremy Allen White (The Bear), Riz Ahmed (Sound of Metal) ve Luke Wilson'ın rol aldığı (The Royal Tenenbaums) romantik bilim kurgu filmi "Fingernails"ten ilk fragmanı paylaştı.

    Anna (Jessie Buckley) ve Ryan (Jeremy Allen White) gerçek aşkı bulmuşlardır. Bu onlara, insanlara gerçekten birbirlerine aşık olup olmadıklarını söyleyebilen tartışmalı yeni bir teknolojiyle kanıtlanır. Ancak Anna, içten içe gerçekten aşık olduğundan emin değildir.

    Bir aşk testi enstitüsünde çalışmaya başladığında Amir (Riz Ahmed) ile tanışır ve yakınlaşmaya başlar. Makineler Anna'nın aynı anda iki kişiye aşık olamayacağını söylerken, Amir'in kız arkadaşının da çerçeveye dahil olmasıyla işler iyice karışır.

    Proje, daha önce "Before Midnight" ve "Dogtooth" gibi filmlerde yönetmen yardımcısı olarak çalışmış olan Yunan yazar, yapımcı ve yönetmen Christos Nikou'nun imzasını taşıyor.

    Senaryoyu Nikou, Stavros Raptis ve Sam Steiner birlikte yazarken, yapımcılığı Cate Blanchett, Andrew Upton, Coco Francini ve Lucas Wiesendanger üstleniyor.

    Dünya prömiyeri geçen ay Telluride Film Festivali'nde yapılan "Fingernails" 3 Kasım'da Apple TV+'da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top