Hesabım
    Jason Statham'lı "The Beekeeper"dan İlk Fragman!

    Statham, David Ayer'in yönettiği yeni aksiyon gerilim filminde kan peşinde koşan bir ajanı canlandırıyor.

    MGM, David Ayer'in (Suicide Squad, Fury) yönettiği, Jason Statham'ın başrolde yer aldığı yeni aksiyon gerilim filminin ilk fragmanını paylaştı.

    Statham'ın canladırdığı karakter, kanlı bir intikam eylemine geçmeden önce yaşlı bir kadının kovanlarıyla ilgilenmesine ve evinin çevresindeki araziye yeniden hayat getirmesine yardım eden gerçek bir arıcıdır. Ancak bu kadın bir kimlik avı dolandırıcılığının kurbanı olduğunda her şeyini kaybederek intihar eder.

    İntikam almak için harekete geçen adam, arıcılar (beekeepers) olarak bilinen güçlü ve gizli örgütün eski bir üyesi olduğundan, yürüttüğü görev ulusal çıkarlardan yoksun olmayacaktır. Yolsuzluğun en üst seviyeye kadar çıktığı ve kendisinin kovanı kontrol altında tutmak için burada olduğu kısa sürede ortaya çıkar.

    Acı çeken Statham, ailesi gibi gördüğü kadın adına şirketin genel merkezlerinden birini yakarak karşılık verir. Tepedeki büyük patronlar da sıradan bir adamla karşı karşıya olmadıklarının farkına varırlar.

    Jason Statham'ın yanı sıra Josh Hutcherson, Emmy Raver-Lampman, Minnie Driver, Bobby Naderi, Phylicia Rashad ve Jeremy Irons'ın rol aldığı film ABD'de 12 Ocak'ta vizyona girecek. Ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top