Hesabım
    Kevin Costner'ın 2 Filmlik Western Destanı "Horizon: An American Saga"ya İlk Bakış!

    Batı Amerika'nın, 15 yıllık dönemini anlatan serin toplamda dört filmden oluşacak.

    Warner Bros. Pictures, Kevin Costner'ın western destanı “Horizon: An American Saga”nın ilk iki bölümünün vizyon tarihlerini belirledi. Filmlerin kısa bir tarih duyurusu fragmanıyla birlikte ilk posteri de yayınlandı.

    "Horizon: An American Saga Chapter 1" 28 Haziran 2024'te, "Horizon: An American Saga Chapter 2" ise 16 Ağustos 2024'te vizyona girecek. Destanın tamamının dört filmi kapsaması ve Batı Amerika'nın, Amerikan İç Savaşı öncesindeki ve sonrasındaki 15 yıllık dönemini anlatan geniş ve çok yönlü bir yaklaşım benimsemesi bekleniyor.

    Yakın zamanda, Costner'ın boşanma davasına ilişkin mahkeme dosyaları, onun filmlerin bütçesine en az 20 milyon dolar katkıda bulunduğunu göstermişti. Hollywood grevleri nedeniyle üçüncü bölümün prodüksiyon sürecine ara verildi.

    Projeyi 1988'den beri planlayan Costner, filmlerin yönetmenliğini, yapımcılığını ve başrolünü üstleniyor. Görkemli oyuncu kadrosundaysa Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Abbey Lee, Michael Rooker, Danny Huston, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Jeff Fahey, Will Patton, Tatanka Means ve Jamie Campbell Bower yer alıyor.

    Warner Bros.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top