Hesabım
    "Serçenin Gözyaşı" Filminin Merakla Beklenen Fragmanı Yayınlandı

    "Serçenin Gözyaşı" 20 Ekim’de sinemalarda!

    20 Ekim'de vizyona girecek olan "Serçenin Gözyaşı" filminin merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Kadına şiddet konusuna dikkat çeken film, ezilen, şiddete uğrayan, taciz edilen, öldürülen, ön yargılar nedeniyle toplum dışına itilen kadınların hayatını perdeye taşıyor.

    Ezgi Şenler’in şiddet mağduru Nilüfer karakteriyle başrolde yer aldığı filmde, Uğur Güneş, Yeşim Salkım, Tamer Karadağlı, Özlem Gürses, Soydan Soydaş, Arzu Cabar, Sedef Şahin, Evren Erler, Kubilay Penbeklioğlu, Bilge Şen, Yağızkan Dikmen, Ahmet Sarsılmaz, Özgür Çağlayan İncesu rol alıyor.

    Gazeteci Ali Eyüboğlu'nun gerçek bir yaşam öyküsünden kaleme aldığı çarpıcı hikaye, aynı zamanda bir "umut" hikayesi ve kadınların sinemada "güç birliği" yaptığı bir çalışma. Kadın oyuncular ve kamera arkasındaki kadınların yanı sıra yapımcılığını Reborn TV/Çağla Başak Çobanoğlu, yönetmenliğini Aysun Akyüz Mehdiabbas’ın üstlendiği filmin senaryosunu "Altın Kalem" ödüllü yazar Şengül Boybaş yazdı, müzikler ise sanat dünyasının yakından tanıdığı Zeynep Alasya'ya ait.

    Yapım, etkileyici müzikleriyle de çok konuşulacak ve beğeni toplayacak. Filmin sürprizi Ahmet Kaya olacak. 2000 yılında yitirdiğimiz sanatçının dillerden düşmeyen “Nereden Bileceksiniz” adlı eseri, “Serçenin Gözyaşı”nı izleyenlere duygusal anlar yaşatacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top