Hesabım
    Netflix Bu Sonbaharda Çığlık Çığlığa; "Yaratılan, Usher Evinin Çöküşü, The Killer"

    Korku / gerilim sezonu başladı, Netflix'te bu ay öne çıkan korku dolu yapımlara göz atalım..

    Netflix

    Cadılar Bayramı sezonunda korku ve gerilim yapımları birer birer dijital platformlara ve sinemalara gelmeye başlıyor. Netflix de bu ay yayınlanan tüyler ürpertici yapımlarını tanıtıyor. Netflix'in oyun ve içerik kütüphanesine, izleyenleri büyüleyecek yeni oyunlar, filmler ve diziler ekleniyor.

    Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği "Yaratılan", Mike Flanagan'ın yeni dizisi "Usher Evi'nin Çöküşü", Chloe Dumont'un imzasını taşıyan "Fair Play", David Fincher'ın merakla beklenen yeni filmi "The Killer", Julia Roberts'ın başrolünde olduğu "Leave the World Behind" ve Benicio Del Toro, Justin Timberlake ve Alicia Silverstone'un bir araya geldiği "Reptile" gibi ürpertici karakterlerin hikayelerini anlatan diziler ve filmler de izleyicileri büyüleyecek. Ayrıca, "Society of the Snow" ve "Lupin: 3. Kısım" gibi sınırları aşan hikayeler de izleyicilerle buluşacak.

    Ayrıca, Netflix'in her geçen gün büyüyen oyun kataloğuna da yeni oyunlar ekleniyor. Bu oyunlar arasında sevilen aksiyon platformu oyunu "Dead Cells: Netflix Edition", müthiş bir bilmece oyunu olan "Slayaway Camp: Netflix & Kill" ve bu yılın başından itibaren büyük beğeni toplayan kültleşmiş oyun "Oxenfree II: Lost Signals" da yer alıyor.

    Bu sonbaharda, psikolojik gerilimlerle dolu bir deneyim için Netflix'i keşfetmeye davetlisiniz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top