Hesabım
    Emily Blunt ve Chris Evans'lı "Pain Hustlers"dan Yeni Fragman

    Pain Hustlers (Acı Reçete) 27 Ekim'de Netflix'te...

    Netflix, başrollerini Emily Blunt ve Chris Evans'ın paylaştığı "Pain Hustlers" (Acı Reçete) filminden yeni bir fragman yayınladı. İlaç sektörüne odaklanan kara komedinin yönetmen koltuğuda "Harry Potter" ve "Fantastic Beasts" serilerinin yönetmeni David Yates oturuyor.

    Hikaye, işini yeni kaybetmiş, mavi yakalı, bekar bir anne olan Liza Drake'i (Emily Blunt) konu alıyor. Liza'nın hayatı, ilaç satış temsilcisi Pete Brenner (Chris Evans) ile şans eseri tanışmasından sonra tamamen değişir. Tehlikeli bir plana bulaştığı için ekonomik açıdan düzlüğe çıksa da ahlaki açıdan artık şüpheli bir yoldadır.

    Gittikçe çılgına dönen patronuyla (Andy Garcia) uğraşmak, kızının (Chloe Coleman) kötüleşen tıbbi durumu ve şirketin neden olduğu yıkıma dair artan farkındalık, Liza'yı seçimlerini gözden geçirmeye zorlar.

    Evan Hughes'un "Pain Hustlers: Crime and Punishment at an Opioid Startup" adlı kitabından esinlenen filmde ayrıca Catherine O'Hara, Jay Duplass ve Brian d'Arcy James rol alıyor.

    İlk gösterimini Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yapan "Acı Reçete" ve 20 Ekim'de ABD'de sınırlı sayıda sinemada gösterime girmesinin ardından, 27 Ekim'de tüm dünyada Netflix kütüphanesine eklenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top