Hesabım
    Eddie Murphy'li Noel Filmi "Candy Cane Lane"den İlk Fragman Yayınlandı

    "Candy Cane Lane" 1 Aralık'ta Prime Video'da!

    Amazon Studios, Eddie Murphy ve Tracee Ellis Ross liderliğindeki yeni Noel komedisi “Candy Cane Lane”in tanıtım fragmanını yayınladı. Film, mahallesinin yıllık Noel evi dekorasyon yarışmasını kazanma misyonuna sahip bir adamı konu alıyor.

    Chris (Eddie Murphy), kazanma şansını arttırmak için Pepper adındaki haylaz bir elfle yanlışlıkla bir anlaşma yaptıktan sonra, Pepper 12 Günlük Noel'i hayata geçiren ve tüm kasabayı kasıp kavuran bir büyü yapar.

    Ailesinin tatilini mahvetme riskini göze alan Chris, karısı Carol ve üç çocukları, Pepper'ın büyüsünü kırmak, sinsi büyülü karakterlerle savaşmak ve Noel'i herkes için kurtarmak için zamana karşı yarışmak zorundadır.

    Filmde Eddie Murphy'e Jillian Bell, Thaddeus J. Mixson, Ken Marino, Nick Offerman, Robin Thede, Chris Redd, Genneya Walton, Madison Thomas, D.C. Young Fly, Riki Lindhome, Anjelah Johnson-Reyes, Lombardo Boyar, Danielle Pinnock ve Timothy Simons eşlik ediyor.

    Senaryosu Kelly Younger tarafından kaleme alınan filmi Reginald Hudlin yönetti. Brian Grazer, Karen Lunder ve Charisse Hewitt-Webster'ın yanı sıra Eddie Murphy de yapımcılığı üstleniyor.

    "Candy Cane Lane" 1 Aralık'ta Prime Video kütüphanesine eklenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top