Hesabım
    Her Şey Aşk İçin Filmine Özel Şarkı: "Yine de Sen"

    Her Şey Aşk İçin 20 Ekim'de Sinemalarda!

    .

    Başrollerinde Zafer Algöz, Safa Sarı ve Gizem Sevim'in yer aldığı, Ahmet Kapucu'nun yazıp yönettiği, komedi filmi "Her Şey Aşk İçin" 20 Ekim'de sinema salonlarındaki yerini alacak. Film vizyon için gün sayarken, Her Şey Aşk İçin'in soundtrack şarkısı "Yine de Sen" yayınlandı. Toygun Tosunoğlu ve Safa Sarı'nın yorumladığı şarkının bestesi Toygun Tosunoğlu'na sözleri ise Müge Yahşi'ye ait.

    "Her Şey Aşk İçin" evlenme kararı alan Sedef ve Alper'in hikayesini takip ediyor. Alper ve ailesi Sedef'i istemeye giderler ancak dedesi Emekli Albay İskender, Alper'in bedelli askerlik yaptığını öğrenince bu evliliğe rıza göstermez. Gençlerin evlenebilmesi için tek bir şartı vardır: Alper'i kendi çiftliğinde 30 gün sürecek bir askeri eğitime tabii tutmak.

    Çaresiz kalan Alper bu durumu mecburen kabul eder ama kendini tahmin ettiğinden çok daha zor durumların içinde bulur. Alper'in bu sırada İskender'in vasiyetini bulmasıyla işler değişir. Artık ortada yarım kalan bir aşk ve giderek hafızasını kaybeden bir adam vardır...

    "Her Şey Aşk İçin" 20 Ekim'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top