Hesabım
    Pierce Brosnan ve Samuel L. Jackson'dan Western Filmi Geliyor

    İki efsane isim "Unholy Trinity" adlı Western filminde birlikte rol alacak.

    .

    Usta oyuncular Pierce Brosnan ve Samuel L. Jackson, Brandon Lessard (Robert the Bruce) ile birlikte şu anda Bozeman, Montana'daki Yellowstone Film Çiftliği'nde çekimleri devam eden yeni Western filmi “Unholy Trinity” için bir araya geliyor.

    Proje şu anda grevde olan SAG-AFTRA (Oyuncular Birliği) ile setin devam etmesine izin veren geçici bir anlaşma imzaladı. Bir intikam, karanlık sırlar ve gömülü hazineler hikayesi olarak özetlenen film, Avustralyalı film yapımcısı Richard Gray (Murder at Yellowstone City, Sugar Mountain) tarafından yönetilecek.

    1870'lerin Montana'sının çalkantılı ortamında geçen film, Isaac Broadway'in, idam edilmeden hemen önce, görüşmediği oğlu Henry'ye (Lessard) imkansız bir görev verdiği anları konu alıyor. Oğlu, işlemediği bir suç için babasına komplo kuran adamı öldürmek zorundadır.

    Sözünü yerine getirme niyetiyle Henry, uzaklardaki Trinity kasabasına gider; burada beklenmedik olaylar onu tuzağa düşürür ve kasabanın yeni şerifi Gabriel Dove (Brosnan) ile St. Christopher (Jackson) adında gizemli bir şahsın arasında kalır.

    Proje, Avustralyalı beğenilen komedi yazarı Lee Zachariah tarafından kaleme alındı. Carter Boehm, Richard Gray, Colin Floom, Michele Gray, Kellie Brooks ve Jeanne Allgood yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top