Hesabım
    Jonathan Glazer İmzalı "The Zone of Interest"ten İlk Fragman Yayınlandı!

    Jonathan Glazer imzalı film, Cannes Film Festivali'nde Büyük Ödül'e layık görüldü.

    A24, “Under the Skin” ve “Sexy Beast”in yönetmeni Jonathan Glazer'ın on yıllık bir aradan sonra yönetmenliğe dönüşünü simgeleyen tarihi draması “The Zone of Interest”in resmi fragmanını yayınladı.

    Yazar Martin Amis'in romanından serbest bir şekilde uyarlanan filmde, Auschwitz toplama kampının komutanı Rudolf Höss ve eşi Hedwig'in, kampın yanındaki bir evde ve bahçede aileleri için rüya gibi bir hayat kurmaya çalıştıkları anlatılıyor. Orijinal kitap, Hedwig ile ateşli, gizli bir aşk ilişkisine giren bir Nazi askerini ve kısa süre sonra kocasının şüphelenmeye başlamasını konu alıyordu.

    Filmde Auschwitz kampında en uzun süre görev yapan komutan Rudolf Höss rolünde Christian Friedel, Hedwig Höss rolünde Sandra Hüller, çocukları Klaus Höss rolünde Johann Karthaus, Inge-Brigitt Höss rolünde Nele Ahrensmeier, Heidetraut Höss rolünde Lilli Falk ve Elfriede rolünde Medusa Knopf yer alıyor.

    "The Zone of Interest" dünya prömiyerini 2023 Cannes Film Festivali'nde yaptı ve eleştirmenlerin gözdesi olarak festivalin Büyük Ödülü'nü (Grand Prix) ve FIPRESCI Ödülü'nü kazandı. Film ülkemizde 16 Şubat'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top