Hesabım
    Al Pacino Liderliğindeki JFK Suikastı Filmi Yönetmenini Buldu

    David Mamet tarafından yazılan filmi Oscar'lı yönetmen Barry Levinson yönetecek.

    .

    Senaryosunu Pulitzer ödüllü David Mamet'in yazdığı ve Al Pacino'nun başrolde yer alacağı yeni Kennedy Suikastı filmi "Assasination"ın yönetmen koltuğuna, Oscar'lı yönetmen Barry Levinson oturuyor. Böylece "Başkanın Adamları" (Wag the Dog) ikilisi 26 yıl sonra yeniden bir araya geliyor.

    Özete göre hikaye, Chicago mafyasının lideri Sam Giancana'nın, Kennedy'nin Başkan olmasına yardım ettikten sonra organize suçu çökertmeye yönelik çalışmaların intikamı olarak suikast emrini nasıl verdiğini anlatıyor.

    Filmde, kıdemli mafya lideri Tony Accardo'yu canlandıran Al Pacino'nun yanı sıra Shia LaBeouf da rol alıyor. Projeye daha önce Viggo Mortensen, John Travolta ve Courtney Love da dahil olmuştu ancak son durumda bu isimlerin filmde rol alıp almayacağı kesin olarak bilinmiyor.

    Mamet, filmi mafya babası Sam Giancana'nın yeğeni Nicholas Celozzi ile birlikte yazıyor. Celozzi materyali merhum amcası Pepe'nin (Giancana'nın erkek kardeşi) paylaştığı ayrıntılara dayandırdı. Filmin suikasttan 48 saat önce meydana gelen olaylara odaklanacağını ve hikayenin mafya versiyonunu anlatacağını belirtiliyor.

    Levinson, yönetmenlik görevini başlangıçta filmi kendisi yönetmeye hazırlanan Mamet'ten devraldı. Levinson daha önce Pacino'yla "Paterno" ve "You Don't Know Jack" gibi filmlerde üç kez çalışmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top