Hesabım
    James McAvoy Kamera Arkasına Geçiyor

    McAvoy, kendilerini Amerikalı gibi tanıtan iki İskoç rapçinin hikayesini anlatacak.

    .

    Başarılı oyuncu James McAvoy (Split, X-Men: First Class) kamera arkasına geçmeye hazırlanıyor. Aktör, ilk yönetmenlik denemesinde, 1990'ların sonunda Amerikalı bir rap ikilisinin kimliğine bürünen iki İskoçyalı hakkında gerçek bir hikâye anlatacak.

    Dundee'den iki genç adam olan Gavin Bain ve Billy Boyd "yanlış" aksanlara sahip olduğu için müzik tutkularıyla düzenli olarak alay edilir. İkili bu yüzden kendi parçalarını sahte aksanlarla yeniden kaydeder ve kendilerini Kaliforniyalı rapçiler olarak tanıtırlar. Eminem'le çocukluk arkadaşı olmanın yanı sıra Silibil N' Brains olarak bilinen köklü bir ikili olduklarını iddia ederek Londra'yı sallarlar.

    Şu anda adı belli olmayan film, çılgın ikilinin hayalleri çökmeden önce nasıl hızlı bir şekilde rekor bir anlaşma yaptıklarını, büyük ilerlemeler elde ettiklerini ve MTV'de göründüklerini gösterecek. Hikaye daha önce 2013 SXSW belgeseli "The Great Hip Hop Hoax"a uyarlanmıştı.

    Çoğunluğu McAvoy'un memleketi ve hikayenin geçtiği yer olan İskoçya'da çekilecek olan filmi Guy J Louthan'ın Homefront Productions'ı destekliyor. Oyuncu seçmeleri önümüzdeki haftalarda başlayacak ve önümüzdeki yıl itibariyle sete çıkılacak.

    McAvoy şu anda Blumhouse'un “Speak No Evil” uyarlamasını çekiyor ve yakında LaKeith Stanfield liderliğindeki dini komedi “The Book of Clarence” ile izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top