Hesabım
    James Wan "Aquaman 2" Setindeki Kaosa Dair Sessizliğini Bozdu

    "Aquaman ve Kayıp Krallık"ın son derece sorunlu setine ilişkin haberlerin ardından yönetmen James Wan da açıklamalarda bulundu.

    Warner Bros.

    "Aquaman ve Kayıp Krallık"ın yönetmeni James Wan, geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan ve setteki kaos ortamını yansıtan haberler hakkında sessizliğini bozdu.

    Aquaman devam filmi, DC Genişletilmiş Evreni'nin son filmi olarak "Man of Steel" ile başlayan on yıllık seriyi tamamlıyor. Ancak "Aquaman ve Kayıp Krallık"a giden yol, vizyon tarihindeki birçok gecikme, setteki sorunlar, yeniden çekimler ve kötü geçen test gösterimleri nedeniyle kolay olmadı.

    Film zehirli bir çalışma ortamına sahip olduğuna dair çıkan raporların ardından Wan, iddialar hakkında Empire Magazine'e konuştu. Momoa ve diğer oyuncuların henüz konuşmaması nedeniyle sessizliğini bozan ilk kişi Wan oldu. Yönetmen herhangi bir ayrıntıya değinmeden "çevredeki tüm gürültüyle baş ederken daha fazla Zen olmayı öğrenmesi gerektiğini" vurguladı ve filmin çok sayıda ek çekim gerektirdiği iddialarını da açıklığa kavuşturdu:

    "Elbette etrafımdaki gürültüyle baş ederken daha fazla Zen olmayı öğrenmem gerekiyordu. Ben oldukça kapalı bir insanım. Sosyal medyaya girip kavga etmiyorum ama bu zor çünkü gerçek olmayan bu hikaye ortaya çıktı. Gürültü hakkında yazmak eğlenceli ve tıklama alıyor ama insanlar gerçeği bilmiyor. Muhtemelen yedi veya sekiz gün boyunca yeniden çekimler yaptık ki bu, bu büyüklükteki bir film için hiçbir şey değil. İlk çekimi bitirdikten sonra oyuncularınızı geri almak çok zor olduğu için zamana yayıldı."

    10 Ekim 2023'te, "Aquaman ve Kayıp Krallık" hakkında, Amber Heard'ün terapisti Dr. Dawn Hughes'un belgelerini kullanan bir Variety raporu yayınlandı. Burada terapistin Jason Momoa ve James Wan'ın Heard'e karşı sözde bazı davranışlarını anlatan "ham notlar" yer alıyordu. Heard terapistine, Momoa'nın sete sarhoş olarak gelip Johnny Depp gibi giyinerek kendisini taciz ettiğini, aynı zamanda kendisini kovdurmaya çalıştığını söylemişti, ancak Warner Bros. bunu yapamadı çünkü iddialara göre Elon Musk'ın hukuk ekibi stüdyoya tehdit içeren bir mektup gönderdi.

    "Aquaman ve Kayıp Krallık" Krizi: Amber Heard'ün Kovulmaması İçin Elon Musk Devreye Girmiş!

    Wan konusunda ise Heard, yönetmenin kendisine sesini yükselttiğini, film hakkında sosyal medyada hiçbir şey paylaşmasına izin vermediğini, sette kimsenin kendisiyle selfie çekmesine izin verilmediğini söylemişti. Heard'e göre James Wan sette "destekleyici değildi" ve ona "parya gibi" davranmıştı.

    Jams Wan'ın Empire'a yaptığı açıklamalardan önce bir DC sözcüsü, "James, oyuncu kadrosuna ve ekibine son derece saygılı davranmasıyla ve sette olumlu, işbirliğine dayalı bir ortam yaratmasıyla tanınıyor - 'Aquaman' filmleri de istisna değildi." ifadelerinde bulunmuştu.

    "Aquaman ve Kayıp Krallık" 22 Aralık'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top