Hesabım
    Dwayne Johnson'ın Tepki Gösterdiği Balmumu Heykel Müzeden Kaldırıldı

    Johnson, Paris'teki Musée Grévin'de sergilenen balmumu heykelini ten rengi nedeniyle eleştirmişti...

    .

    Paris'te ünlü kişilerin balmumu figürleri konusunda uzmanlaşmış bir müze olan Musée Grévin, yakın zamanda Dwayne Johnson'ın, aktörü temsil edemeyecek kadar açık tenli balmumu heykeli nedeniyle eleştirilerin hedefi haline geldi. Müze, babası Siyah Nova Scotian kökenli, annesi ise Ata Maivia, Samoalı olan aktörü etnik kökeni silecek kadar "beyazlatmakla" suçlandı.

    Johnson iki gün önce hayranların sosyal medyada gündeme getirdiği tartışmalara katılmış ve Instagram'da yaptığı paylaşımda şu ifadelerde bulunmuştu: "Ekibimin Paris Fransa'daki Grevin Müzesi'ndeki arkadaşlarımıza ulaşmasını sağlayacağız, böylece balmumu figürümü bazı önemli ayrıntılar ve iyileştirmelerle 'güncellemeye' çalışabiliriz - Ten rengimden başlayarak.”

    Dwayne Johnson'ın tartışmaya bizzat dahil olmasından ve müze yetkililerine ulaşacağını belirtmesinden sonra, Musée Grévin heykeli kaldırdı ve güncelleme üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

    Musée Grévin'in Instagram hesabında balmumu figürün "devam eden bir çalışma" olduğu belirtildi ve "Sanatçılarımız halihazırda Dwayne Johnson'ın balmumu heykelini geliştirmek için çalışıyor. Geri bildirimleriniz bizim için her zaman değerlidir." ifadelerine yer verildi.

    Dwayne Johnson'ı Önümüzdeki Dönemde Hangi Filmlerde İzleyeceğiz?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top