Hesabım
    Bradley Cooper'ın Leonard Bernstein Biyografisi "Maestro"dan Yeni Fragman

    Film, efsanevi orkestra şefi ve besteci Leonard Bernstein'ın hayatını anlatıyor.

    Netflix, Bradley Cooper'ın Amerikalı orkestra şefi Leonard Bernstein'ın hayatını konu alan biyografik filmi "Maestro"dan yeni bir fragman yayınladı. Cooper'ın aynı zamanda Bernstein'a hayat verdiği film, ünlü müzisyenin kariyerinin yanı sıra uluslararası müzik sahnesinde basamakları tırmanırken yönettiği karmaşık kişisel yaşamını da konu alıyor.

    "Maestro"da Cooper'a Felicia Montealegre rolünü oynayan Carey Mulligan eşlik ediyor. Bernstein kendi cinselliğini keşfetmeye başladığında, iki başrol arasındaki romantik ilişkide sorunlar baş gösterecek ve bu süreçte partnerine gerçekten sadık olup olmadığı sorgulanacaktır.

    Bradley Cooper filmin senaryosunu Oscar'lı senarist Josh Singer (Spotlight) ile birlikte kaleme almasının yanı sıra Martin Scorsese, Steven Spielberg, Kristie Macosko Krieger, Fred Berner ve Amy Durning ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor.

    İlk çıkışını 25 yaşında, New York Filarmoni Orkestrası ile yapan Bernstein, sadece ünlü bir orkestra şefi ve besteci değil, aynı zamanda bir sivil haklar aktivisti ve yazardı. “West Side Story” müzikalini ve “On the Waterfront”un Oscar adayı müziklerini besteledi.

    Önümüzdeki ödül sezonunda ve Oscar yarışında öne çıkması beklenen "Maestro" 20 Aralık'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top