Hesabım
    Anthony Hopkins Başrollü "Freud's Last Session"dan İlk Fragman Yayınlandı

    Film, Sigmund Freud ve "Narnia Günlükleri" yazarı C.S. Lewis'ın tartışmalarına dayanıyor.

    Sony Pictures Classics, Anthony Hopkins'in psikanalizin babası Sigmund Freud'a ve Matthew Goode'un "Narnia Günlükleri" yazarı C.S. Lewis'a hayat verdiği "Freud's Last Session" filminin tanıtım fragmanını yayınladı.

    Freud ve Lewis'in, İkinci Dünya Savaşı'nın arifesinde bir araya geldiğini hayal eden aynı adlı tiyatro oyunundan uyarlanan filmin senaryosunu, oyunun da yazarı olan Mark St. Germain kaleme aldı. Filmin yönetmen koltuğunda ise Matt Brown (The Man Who Knew Infinity) oturuyor.

    "Freud's Last Session"da, yirminci yüzyılın en büyük beyinlerinden ikisi olan Freud ve Lewis, dünya kendi ölümlülüğü ile yüzleşirken Tanrı'nın varlığı, onun varlığına ilişkin algıları ve dünyanın çoğu yerindeki çeşitli dini kavramlar üzerine kendi kişisel tartışmaları için bir araya gelirler. Film ayrıca Lewis'in ve Freud'un kişisel yaşamlarını, özellikle Freud'un kızı Anna ile olan ilişkisini ve Lewis'in en iyi arkadaşının annesiyle olan ilişkisini keşfedecek.

    Anthony Hopkins ve Mathhew Goode'un yanı sıra Jodi Balfour, Stephen Campbell Moore, Jeremy Northam ve Orla Brady gibi isimlerin rol aldığı film ABD'de Aralık sonunda vizyona giriyor. Diğer ülkelerde ise 2024 başında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top