Hesabım
    1980'ler Esintili Korku Komedi Filmi "Lisa Frankenstein"a İlk Bakış

    "Jennifer's Body" filminin senaristi Diablo Cody'nin yazdığı filmin başrollerinde Kathryn Newton ve Cole Sprouse oynuyor.

    Focus Features, Diablo Cody'nin (Jennifer's Body, Juno) kaleme aldığı yeni korku komedisi "Lisa Frankenstein"ın tanıtım fragmanını yayınladı.

    Robin Williams'ın kızı Zelda Williams'ın ilk yönetmenlik denemesi olan filmin başrollerini Kathryn Newton (Ant-Man and the Wasp: Quantumania) ve Cole Sprouse (Riverdale) üstleniyor.

    Mary Shelley'nin "Frankenstein"ından esinlenen oldukça sıra dışı bir aşk hikayesi ve gotik bir gençlik komedisi olan filmde, Newton, yanlış anlaşılmış bir genç olan Lisa'yı canlandırıyor. Okul balosuna birlikte gidecek birini bulmak zorunda olan Lisa, Viktorya dönemine ait bir cesedi (Sprouse) uyandırdıktan sonra her zaman arzuladığı sevgiliye şekil verme şansını yakalar!

    Fragman filmin eğlenceli tonunu vurgularken, tuhaf ikili birlikte mezarın ötesine geçecek gerçek aşkı ve mutluluğu ararlar ama bu oldukça kanlı ve dehşetli bir yolculuk olacaktır...

    Zelda Williams "Lisa Frankenstein"da oldukça yetenekli bir oyunncu kadrosuyla çalışma fırsatını yakaladı. Filmde Newton ve Sprouse'a; Mike Flanagan'ın "The Fall of the House of Usher" uyarlamasındaki Verna rolüyle tüyler ürpertici bir dönüş yapan Carla Gugino'nun da aralarında bulunduğu rol arkadaşları eşlik ediyor.

    Grubu Liza Soberano, Henry Eikenberry ve Joe Chrest tamamlarken, "Juno" ile Oscar kazanan senarist Diablo Cody, Mason Novick'le birlikte yapımcılığı üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top