Hesabım
    Paribu Cineverse’ten Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Reklam: Bazı Filmler "Sonsuz" Olur

    Paribu Cineverse, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını özel bir reklam filmiyle kutluyor.

    .

    Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını, “Bazı filmler ‘sonsuz’ olur… Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!” mesajıyla hazırlanan özel bir reklam filmiyle kutluyor.

    Paribu Cineverse salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Cinema Group, Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Şimdi de Türkiye Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırlanan reklam filmiyle ve “Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. Bu film sonsuz olsun” mesajıyla izleyicilerle buluştu.

    “İzlediğiniz filmde bilim kullanılmıştır, sanayi kullanılmıştır, sanat kullanılmıştır, tüm dünyanın saygı duyduğu bir liderin zekası kullanılmıştır. Zorluklara rağmen bize film gibi bir gelecek hediye eden Ulu Önder Atatürk ve tüm silah arkadaşlarına saygıyla…” mesajlarıyla Cumhuriyetin 100. yılını kutlayan #SonSuzOlsun reklam filmini aşağıdan izleyebilirisiniz:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top