Hesabım
    Disney'in "Snow White"ına Rachel Zegler'lı İlk Bakış!

    Rachel Zegler ve Yedi Cüceler Disney'in Canlı Aksiyon Filminde Güçlerini Birleştiriyor

    Disney

    Disney daha önce 22 Mart 2024'te vizyona gireceğini açıkladığı canlı aksiyon filmi "Snow White"tan Rachel Zegler'li ilk görseli yayınladı ve aynı zamanda filmin gösterim tarihinin ertelendiğini açıkladı. İkonik Disney prensesi Pamuk Prenses'in hikayesinin anlatıldığı film bir yıl ertelendi ve yeni vizyon tarihi 21 Mart 2025 oldu.

    Snow White'ta Zegler Pamuk Prenses'i canlandırırken, Gal Gadot da Kötü Kraliçe'yi canlandırıyor. Ansu Kabia Avcı rolünü üstleniyor ve Andrew Burnap, Jonathan adında yeni bir karakteri canlandırıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Marc Webb oturuyor.

    Bu yeniden tasarlanan hikayede, Yedi Cüceler'in bildiğimiz gibi olmayacağı daha önceden açıklanmış, hatta birçok tepkiye sebep olmuştu. Zegler, bu yeni hikayenin romantik bir alt senaryoya odaklanmayacağını, bunun yerine Pamuk Prenses'in babasının onu olmaya teşvik ettiği lider haline geldiğini göstereceğini söyledi. Yeniden tasarlanan hikaye ve Zegler (Pamuk Prenses'i oynayacak ilk Latin kökenli oyuncu olacak), kaynak materyalden sapma konusunda bazı eleştirilere yol açtı.

    Disney'in Yeni Pamuk Prenses Uyarlamasına İlk Bakış: Yedi Cüceler Tepki Çekti!

    Disney
    Snow White

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Disney'in Yeni Pamuk Prenses Uyarlamasına İlk Bakış: Yedi Cüceler Tepki Çekti!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top