Hesabım
    Olivia Colman’lı "Wicked Little Letters"tan İlk Fragman

    Film 23 Şubat 2024'te sinemalarda!

    .

    İlk gösterimini bu yılın başlarında Toronto Uluslararası Film Festivali’nde prömiyerini yapan, Oscar ödüllü Olivia Colman ve Oscar adayı Jessie Buckley‘nin başrollerini paylaştığı, küçük bir İngiliz kasabasında birbirlerinden nefret eden komşuları anlatan kara komedi Wicked Little Letters’ın ilk fragmanı yayınladı.

    Yönetmenliğini Thea Sharrock‘un üstlendiği ve gerçek bir hikayeye dayanan film, iki kadın başrole sahip ve onlara Timothy Spall ile Anjana Vasan gibi isimler eşlik ediyor.

    Gerçek bir hikayeye dayanan Wicked Little Letters'ın konusu ise şöyle; Fiery Rose Gooding'in dindar Edith Swan'la 1920'lerin sahil kasabası Littlehampton'da komşu olmaları dışında pek az ortak noktası vardır. Bir gün, Edith ve diğer kasaba halkı müstehcen mektuplar almaya başlar ve insanlar Rose'dan şüphelenirler. Polis memuru Gladys Moss, bir grup kadınla birlikte gizemi çözmeye, Rose'u aklamaya ve gerçek suçluyu yakalamaya çalışır.

    Kara komedi tarzındaki film, 23 Şubat 2024‘te İngiltere'de vizyona girecek. Dünya sinemaları için henüz belli bir vizyon tarihi yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top