Hesabım
    Korku Filmi "It Follows"a Devam Filmi Geliyor: "They Follow"

    David Robert Mitchell'ın 2014 yapımı korku filmi "It Follows" (Peşimdeki Şeytan) için devam filmi duyuruldu.

    .

    David Robert Mitchell'in yazdığı ve yönettiği, Maika Monroe'nun başrolünde yer aldığı 2024 yapımı korku filmi "It Follows"a (Peşimdeki Şeytan) devam filmi geldiği resmen açıklandı. Neon'un yaptığı duyuruyla adının "They Follow" olacağı açıklanan film için yönetmen ve başrol oyuncusu yeniden bir araya gelecek.

    Monroe, cinsel temasla iletilen doğaüstü bir laneti içeren ilk filmde Jay Height karakterini canlandırmıştı. Yaşıtları gibi günlerini yakın arkadaşları ve ailesiyle geçiren sıradan bir genç olan Jay, bir gün hoşlandığı gençle birlikte şehir dışındaki bir harabeye gider ve sonrasında kendini baygın vaziyette bulur.

    Jay'in sıradan hayatı bu an itibarıyla deneyimlemeye başladığı tuhaf sanrılarla kabusa dönüşür. Peşinde birileri ya da bir şeyler tarafından izlendiğine emindir ve arkadaşlarıyla bir araya gelip kendini izleyen ürkütücü şeyden kurtulmanın bir yolunu bulmak zorundadır.

    Yalnızca 1 milyon dolarlık bütçesiyle dünya çağında yaklaşık 22 milyon dolar kazanan "It Follows" Cannes Film Festivali'ndeki dünya prömiyerinden başlayarak oldukça olumlu eleştiriler aldı.

    Devam filmi "They Follow"un hikaye detayları henüz bilinmemekle birlikte Jay'in geri dönüp korkunç varlığın kökenini araştıracağına yönelik bir devam filmi fikri daha önce ortaya atılmıştı. Çekimlerin önümüzdeki yılın başlarında başlaması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top