Hesabım
    Doctor Doom, Marvel Sinematik Evreni'nde Kang'ın Yerini Alabilir

    Jonathan Majors hakkındaki aile içi şiddet iddiaları, Marvel Studios'u değişiklikler yapmaya itti.

    Marvel Studios

    Variety'de yayınlanan kapsamlı yeni bir yazı, yakın zamanda Marvel Studios'un yaşadığı çeşitli sıkıntılarına değindi ve şirketin bir dizi hayal kırıklığından sersemlemiş halde "endişe dolu" bir yıllık geri çekilme yaşadığını ortaya çıkardı.

    Şirketin en büyük sorunlarından biri, Marvel Sinematik Evreninin bir sonraki aşamasında kötü adam Fatih Kang (Kang the Conqueror) olarak ön plana çıkmaya hazırlanan aktör Jonathan Majors ile ilgili.

    Majors, "Loki"nin 1. sezonunda He Who Remains'in bir versiyonu olarak çıkış yaptıktan sonra MCU'nun Multiverse Saga'sının kapsayıcı kötü adamı olacak şekilde kurgulandı ve geçtiğimiz Şubat ayında "Ant-Man and the Wasp: Quantumania"da izleyici karşısına çıkarak evrendeki gidişatını şekillendirmeye başladı.

    Ancak Mart 2023'te Majors aile içi şiddet iddiaları nedeniyle tutuklandı ve MCU'daki geleceğini tehlikeye attı. Marvel Studios'ta aylarca süren prodüksiyon gecikmeleri, Hollywood grevleri, tartışmalar ve düşük reytinglerin ardından Variety'nin raporu; aralarında başkan Kevin Feige'nin de bulunduğu yöneticilerin Jonathan Majors'ın MCU'daki büyük rolünün iptal edilmesine yönelik planlar yaptığını olduğunu ortaya koydu.

    Fatih Kang'ın yerini ikonik Marvel Comics düşmanı Doctor Doom'un alacağı ve bu durumun MCU'nun gelecek hikayelerine ilişkin planları önemli ölçüde değiştireceği bildirildi. Doctor Doom'un "Fantastic Four" ile MCU'nun Multiverse Saga'sında yer alması zaten bekleniyor ve planlar uygulamaya geçseydi evrende daha büyük bir rolü olabilirdi. Ancak şu aşamada Marvel Studios'un bu konuda kesin karara varmadığı, sadece tartışmalar yapıldığı belirtiliyor.

    Yine de Majors'ın davasını sonucu ve hayran tepkileri, stüdyonun gidişatı değiştirmesine neden olabilir. Fakat bütün filmlerin geleceğine yönelik planların değişmesi de kendi sıkıntılarını beraberinde getirecektir. Sıradaki Avengers filminin adı bile (Avengers: The Kang Dynasty) karakterin Multiverse Saga'daki rolünün büyüklüğünü anlamak için yeterli.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top