Hesabım
    Luca Guadagnino "Scarface" Yeniden Çevriminden Ayrıldı

    İtalyan yönetmen, artık "Scarface" yeniden çevrim projesine dahil olmadığını açıkladı.

    .

    "Call Me By Your Name" ve "Bones and All" filmlerinin yönetmeni Luca Guadagnino'nun gelecek projelerinden birinin daha üstünü çizebiliriz. Rooney Mara'nın başrolde yer alacağı Audrey Hepburn biyografisinin geçtiğimiz ay gelen iptal haberinin ardından İtalyan yönetmen yönetmen "Scarface" yeniden çevriminden de ayrıldığını açıkladı.

    The Hindu'ya konuşan 52 yaşındaki yönetmen, "Scarface"in yeniden yapımına yönelik son girişimde artık yer almadığını "Artık 'Scarface' üstünde çalışmıyorum." diyerek kısa ve net bir şekilde belirtti.

    "Scarface" yeniden çevriminin senaryosunu Joel Coen ve Ethan Coen; Gareth Dunnet-Alcocer, Jonathan Herman ve Paul Attanasio'nun proje için yazdıkları ilk taslakları devralarak kaleme aldı.

    Howard Hawks'ın 1932 yapımı klasiği Chicago'da geçiyordu. Brian DePalma'nın Al Pacino liderliğindeki 1983 tarihli yeniden çevriminde hikaye Miami'ye taşındı. Yeni versiyonun ise günümüz Los Angeles'ında geçeceği biliniyor.

    Şimdilik sadece geliştirme aşamasında olan filmin Luca Guadagnino tarafından yönetileceği 2020'de açıklanmıştı ancak o günden bugüne projede büyük gelişmeler yaşanmadı. O dönemde adı geçen diğer yönetmenler arasında David Ayer ve Antoine Fuqua gibi isimler vardı. Ancak şu anda projeye yeni herhangi bir isim eklenmiş değil.

    Guadagnino'nun son filmi, Zendaya ve Josh O'Connor başrollü "Challengers" 26 Nisan 2024'te vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top