Hesabım
    "The Marvels"ın Ön Satışları "Black Adam"ın Bile Gerisinde Kaldı

    10 Kasım'da vizyona girecek olan "The Marvels"ın gişede düşük bir performans göstermesi bekleniyor.

    Marvel Studios

    Marvel Studios'un bu Cuma (10 Kasım) vizyona girecek olan "The Marvels" filminin, Brie Larson'ın canlandırdığı Captain Marvel'ı merkezine alan ilk filmden çok daha düşük bir gişe performansına imza atması bekleniyor. Esas soru, ne büyüklükte bir düşüş yaşanacağı.

    Geçtiğimiz ayın sonlarında, sektörel tahmin rapoları 10 Kasım'daki açılış hafta sonunun 75-80 milyon dolar olacağını gösteriyordu; bu, 2019 yapımı "Captain Marvel"ın ilk gösteriminin yaklaşık %50'si kadardı. Ancak şimdiki raporlar bunun da altında ve filmin açılış hasılatının, 2021'deki "Eternals"ın 71,2 milyon dolarlık açılışından daha düşük olabileceği belirtiliyor.

    Deadline'a göre "The Marvels"ın ön satışları, sırasıyla 67 milyon dolar ve 55 milyon dolar açılış hasılatı elde eden "Black Adam" ve "The Flash" filmlerinin ön satışlarının gerisinde kalıyor. Bu durumda filmin, Warner Bros.'un zarar etmesine neden olan DC filmlerine benzer şekilde kötü bir gişe yolculuğu geçireceğine dair öngörüler var.

    Sorunun bir kısmı, devam eden SAG_AFTRA grevi nedeniyle oyuncuların filmin tanıtım faaliyetlerinde yer alamaması. Diğer ve daha geniş kapsamlı sorun ise seyircilerin süper kahraman filmlerine karşı yorgunluğu ve "Eternals" sonrası Marvel içeriklerine karşı genel ilgisizlik.

    Marvel Studios'un son zamanlarda yaşadığı bu krizi çözmek için orijinal Avengers ekibini geri getirmeyi bile düşündüğü geçen hafta Variety'nin çok kapsamlı raporuyla ortaya çıktı.

    Marvel Studios, Orijinal Avengers Ekibini Geri Getirmeyi Düşünüyor

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top