Hesabım
    "Barbenheimer" Çılgınlığının Filmi Çıkıyor!

    "Barbie" ve "Oppenheimer" filmlerinin gişedeki rekabeti çılgın bir filme ilham oldu.

    .

    21 Temmuz'da vizyona giren "Barbie" ve "Oppenheimer"ın rekabeti "Barbenheimer" olarak da anılan bir internet çılgınlığına neden oldu. İki filmin aynı vizyon tarihini paylaşacağının ortaya çıkmasından itibaren ortaya çıkan espriler ve göndermeler, "Barbie"nin vizyon öncesi büyük tanıtım kampanyasıyla da birleşerek unutulmaz bir sinema olayına dönüştü.

    "Barbenheimer" aynı zamanda bir filme de ilham verdi! Yeni duyurulan düşük bütçeli komedi filminin arkasında, elli yıldır "Puppetmaster", "Re-Animator" ve "Ghoulies" gibi düşük bütçeli korku komedileri yapan üretken bir B-film yapımcılığı ikonu olan Charles Band var.

    American Film Market'ta satışa sunulan "Barbenheimer" sonsuz yazlar ve plaj partileriyle dolu Dolltopia'da yaşayan parlak bilim adamı oyuncak bebek Dr. Bambi J Barbenheimer'ı konu alıyor. Dr. Barbenheimer, oyuncak bebeklerin insan çocuklardan gördüğü muameleye öfkelenerek gerçek dünyaya adım atar ve burada insanlığın en kötü halini deneyimler. Sonunda insanlığın sorununu çözmek için her şeyi yok edecek dev bir nükleer bomba yapmaya karar verir.

    Filmin, "Barbie" ve "Oppenheimer" çılgınlığından para kazanmaya yönelik utanmaz bir girişim olup olmadığı sorulduğunda Band, THR'ye şunları söylüyor:

    "Bu %100 doğru ama aynı zamanda bu iki filmin tuhaf birleşimiyle, Barbie'nin havasıyla ve Oppenheimer'ın karanlığının birleşimiyle eğlenmek için de bir fırsat. Bunları bir araya getirirseniz kara mizah için harika bir fırsatınız olur. Çok saçma ama diğer tüm filmler karanlık ve moral bozucu gibi görünüyor ve sanki Tanrım, 2024'e girerken biraz mizaha ihtiyacımız var gibi."

    Brian Wecht, önümüzdeki yıl yapımına başlanması beklenen filmin senaryosunu ve birkaç şarkısını yazdı. Grup şu anda 397. filmi olan, "Sharknado" tarzı filmleri taklit eden ve "Terror Rendered Too Cheaply" sloganını taşıyan korku komedisi "Bad CGI Gator"ı bitiriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top