Hesabım
    Pixar'ın Merakla Beklenen Devam Filmi "Inside Out 2"ye İlk Bakış!

    "Inside Out" (Ters Yüz) devam filminden ilk teaser fragman yayınlandı!

    Pixar'ın 2015 yapımı sevilen animasyonu "Ters Yüz"ün (Inside Out) devam filminden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

    11 yaşındaki Riley'nin beynindeki beş duygunun onun hayatını nasıl etkilediğini konu alan ilk film, bit büyüme hikayesini benzersiz bir perspektiften anlattığı için büyük beğeni toplamıştı. Filmde Riley'nin Neşe (Amy Poehler), Korku (Bill Hader), Öfke (Lewis Black), Nefret (Mindy Kaling) ve Üzüntü (Phyllis Smith) duygularıyla mücadele ettiğini görmüştük.

    Devam filmi "Inside Out 2"de Riley artık daha büyük ve yepyeni duygularla tanışıyor, bunlardan biri fragmanda da gördüğümüz Endişe. Filmden yayınlanan ilk tesaer fragmanda, Riley'nin zihninin tamamen yeniden yapılandırıldığını ve kontrol paneline Enişe'nin hakim olduğunu görüyoruz. Ancak Riley'nin yeni duyguları yalnızca Maya Hawke'ın seslendirdiği Endişe'den ibaret değil...

    Belli ki Pixar bu duyguların hepsiyle şimdiden tanışmamızı istemiyor ve onları gelecek diğer fragmanlara hatta filmin kendisine bile saklamış olabilir. Şimdilik heyecanla beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. "Inside Out 2" 14 Haziran 2024'te sinemalarda olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top