Hesabım
    Darren Aronofsky'den Elon Musk Filmi Geliyor!

    A24, Darren Aronofsky'nin yöneteceği Elon Musk biyografik filmi için çalışmalara başladı.

    .

    "The Whale", "Black Swan", "Requiem for a Dream" gibi filmlerle tanınan ünlü yönetmen Darren Aranofsky'nin sıradaki projesi Elon Musk'ın hayatını anlatan bir biyografi filmi olacak. Variety, ilk olarak Puck News tarafından paylaşılan haberi kaynakları aracılığıyla doğruladı.

    Tartışmalı teknoloji imparatorunun hayatını anlatan senaryounun temelini, Walter Isaacson tarafından kaleme alınan ve Eylül ayında yayınlanan biyografi kitabı olacak. Isaacson'ın "Steve Jobs" kitabı da Michael Fassbender'ın Apple CEO'su olarak rol aldığı aynı isimli, 2015 yapımı Universal filmine uyarlanmıştı.

    Variety kaynaklarının belirttiğine göre, Isaacson'ın kitabının yayın hakları için, stüdyolar ve film yapımcıları arasında hararetli bir rekabetin yaşandı ve sonuçta ihale savaşını A24'ün kazandı. En son Brendan Fraser'a Oscar kazandıran "The Whale" filmini yöneten Aronofsky, çoğu zaman psikolojik unsurlar içeren gerçeküstü film yapım tarzıyla tanınıyor.

    Musk, ilk olarak 2002 yılında bir uzay aracı üretim şirketi olan SpaceX'i kurduğunda öne çıktı. Aynı zamanda Tesla'nın ilk yatırımcılarından biriydi ve sonunda otomotiv devinin başkanlığına yükseldi. (SEC tarafından kendisine dava açıldıktan sonra 2018'de istifa etti)

    Musk yakın zamanda tartışmalı bir karar vererek Twitter'ı 44 milyar dolara satın aldı ve markasını X olarak değiştirdi. Musk, sosyal medya platformunu devraldığından bu yana şirket çalışanlarının büyük bir kısmının işten çıkarılması da dahil olmak üzere ters tepkilerle sonuçlanan çeşitli değişiklikler yaptı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top