Hesabım
    "Inside Out 2" Daha Çıkmadan Rekor Kırdı!

    "Ters Yüz 2"nin teaser fragmanı Disney tarihinin en çok izlenen fragmanı oldu.

    Disney ve Pixar, merakla beklenen "Inside Out" (Ters Yüz) devam filminin tanıtım fragmanını Perşembe günü yayınladı ve klip rekorlar kırdı.

    Fragmanın 24 saat içinde 157 milyon gibi muhteşem bir izlenme sayısına ulaştığı bildirildi. "Inside Out 2" böylece Disney tarihindeki en büyük animasyon fragmanı lansmanına imza atarak, 2019'da "Frozen 2" (Karlar Ülkesi 2) teaser fragmanının elinde tuttuğu 116 milyonluk önceki rekoru geride bıraktı.

    Artık 13 yaşında olan Riley'nin zihnine ve buradaki duygulara geri dönen filmin ilk fragmanında, genel merkezde büyük bir değişiklik olduğunu görüyoruz. İnşaat ekipleri kontrol masasını yeniden yapıyorlar ve ergenlikteki Riley'nin zihninin kontrolü, yeni tanışacağımız bir duyguya, Endişe'ye geçiyor!

    Uzun süredir başarılı bir operasyon yürüten Neşe, Üzüntü, Öfke, Korku ve İğrenme; Kaygı ortaya çıktığında nasıl hissedeceklerini bilmiyorlar. Üstelik görünüşe göre Endişe yalnız değil, devamında yeni duygular da gelecek...

    Pixar'ın Kreatif Direktörü Pete Docter, fragmanın izlenme rekoru kırmasıyla ilgili olarak şunları söyledi:

    "Pek çok kişinin Inside Out 2'nin yeni fragmanını izlemek için gelmesi bizi çok heyecanlandırdı. İlk film çıktığında, duygularımızı, yani kafanızın içindeki o küçük sesleri görebildiğimiz bir hikaye anlatarak, tek bir filme sığdıramayacağımız kadar çok keşfedilecek şey olduğunun farkındaydık."

    Özellikle TikTok, geçtiğimiz gün 78 milyon izlenme sayısına ulaşan klip için büyük bir platformdu. “Inside Out 2” önümüzdeki yıl 14 Haziran’da sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top