Hesabım
    ABD Box Office: "The Marvels" Zirvede, "Five Nights at Freddy's" Hâlâ Güçlü

    "The Marvels" başarısız açılışına rağmen gişenin zirvesine yerleşti.

    .

    Marvel tarihinin en kötü açılış hasılatına imza atan "The Marvels" filmi, gişede sağlam bir rakibi olmadığından, vizyondaki ilk hafta sonunda kazandığı 47 milyon dolarla Amerika gişesinin zirvesine yerleşmeyi başardı.

    Açılış hafta sonunda 78 milyon dolar kazanarak rekor başlangıca imza atan ve son iki haftadır gişenin zirvesindeki yerini koruyan korku filmi "Five Night's at Freddy's" (Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece) ikinci sıraya geriledi. Vizyondaki üçüncü hafta sonunda yalnızca 9 milyon dolar kazanan filmin toplam hasılatı 127 milyon dolara ulaştı. Yaklaşık 20 milyon dolar bütçeli bir film için bu muazzam bir başarı ve bundan sonrasında yavaş da olsa hasılatını kısmen arttırmaya devam edeceğini gösteriyor.

    "Five Night's at Freddy's" aldığı kötü eleştirilere rağmen dünya çapında izleyiciler tarafından da sevildi. Filmin dünya çapındaki hasılatı şimdiden 252 milyon dolara ulaşmak üzere. Universal ve Blumhouse böylece yılın en büyük gişe sürprizlerinden ve başarılarından birine imza atmış oldu.

    "The Marvels" Marvel Tarihinin En Kötü Gişe Açılışını Yaptı!

    Taylor Swift'in konser filmi "Taylor Swift: The Eras Tour" 5.9 milyon dolarla Amerika gişesinin üçüncü sırasına yerleşirken, Sofia Coppola imzalı "Priscilla" 4.8 milyon dolar hasılatla dördüncü sırada kendisine yer buldu. Priscilla ve Elvis Presley'nin ilişkisine odaklanan filmin Amerika gişesindeki toplam hasılatı 14 milyon dolara ulaştı.

    Martin Scorsese imzalı "Killers of the Flower Moon" (Dolunay Katilleri) 10 - 12 Kasım hafta sonunda ABD Box Office listesinin ilk beşini tamamlayan film oldu. Vizyondaki dördüncü hafta sonunda 4.7 milyon dolar kazanan filmin toplam hasılatı 60 milyon dolar. Yaklaşık 200 milyon dolar gibi devasa bir yapım maliyeti olan filmin dünya çapında elde ettiği toplam hasılat ise 137 milyon doları ancak geçti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top