Hesabım
    Millie Bobby Brown Başrollü Fantastik Film "Damsel"den İlk Fragman

    "Damsel" 2024'te Netflix'te yayınlanacak.

    Netflix, "Stranger Things" ve "Enola Holmes" yıldızı Millie Bobby Brown'ın başrolde olduğu yeni aksiyon-fantastik filmi "Damsel"in ilk fragmanını yayınladı.

    Filmin hikayesi, kendisini rakip krallığın Prensi Henry ile görücü usulü bir evlilik anlaşmasının içinde bulan genç Prenses Elodie'nin (Brown) etrafında gelişiyor. Elodi'nin durumu, rakip krallığın prenseslerini aç bir ejderhaya kurban etme gibi korkunç bir geleneği olduğunu öğrendiğinde daha da karmaşık hale gelir.

    Artık Elodie, kapatıldığı mağarada ejderhayla yüzleşmek ve onunla savaşmak için zekasına ve iradesine güvenmek zorundadır. Filmde ayrıca Robin Wright, Shohreh Aghdashloo, Nick Robinson, Ray Winstone, Ulli Ackermann, Brooke Carter ve Angela Bassett rol alıyor.

    Senaryoyu Dan Mazeau (Titanların Öfkesi) yazarken, Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Late) yönetmenliği üstlendi. Joe Roth ve Jeff Kirschenbaum yapımcılığını üstleniyor.

    "Damsel" 2024'te Netflix'te yayınlanacak. Brown'ın, oyuncular grevinin sonlanmasıyla önümüzdeki hafta "Stranger Things" 5. sezon setine geri dönmesi bekleniyor. Ayrıca başrolünde olduğu "Enola Holmes" serisinin 3. filmi de Netflix'te geliştirme aşamasında.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top