Hesabım
    "The Garfield Movie"den İlk Fragman Yayınlandı

    Chris Pratt ve Samuel L. Jackson'ın seslendirme kadrosunda olduğu animasyon filmin ilk fragmanı yayınlandı.

    Sony Pictures ve Alcon Entertainment, 24 Mayıs 2024'te sinemalara gelecek olan yeni animasyon "The Garfield Movie"den ilk fragmanı yayınladı.

    2023’ün en başarılı filmlerinden biri olan "Süper Mario Kardeşler Filmi"nin ardından Chris Pratt, Garfield rolüyle bu filmin de seslendirme kadrosuna liderlik ediyor. Filmde ona, yeni bir karakteri, Garfield'ın babası Vic’i seslendiren Samuel L. Jackson da katılıyor.

    Pazartesi günlerinden nefret eden, lazanyayı seven dünyaca ünlü turuncu, obur ve tembel ev kedisi, çılgın bir açık hava macerası yaşamak üzere!

    Garfield'ın uzun süredir kayıp olan babası hırpani sokak kedisi Vic'tir. Onunla beklenmedik bir buluşmanın ardından Garfield ve köpek arkadaşı Odie, mükemmel bir şekilde şımartılmış hayatlarından ayrılıp yüksek riskli bir soygunda Vic'e katılmak zorunda kalır.

    Filmin orijinal seslendirme kadrosunda ayrıca Nicholas Hoult (The Great), Ving Rhames (Mission: Impossible), Hannah Waddingham (Ted Lasso), Brett Goldstein (Ted Lasso), Cecily Strong (Schmigadoon) ve Harvey Guillen (What Do We Do in the Shadows) yer alıyor.

    "The Emperor’s New Groove" yönetmeni Mark Dindal ve yazar David Reynolds bu film için de aynı görevlerde yeniden bir araya geldi. Paul A. Kaplan ve Mark Torgove da ortak yazar olarak görev yaparken, orijinal yaratıcı Jim Davis de yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top