Hesabım
    Brad Pitt "The Killer"da Oynamayı Neden Kabul Etmedi?

    Yönetmen David Fincher, Michael Fassbender'ın üstlendiği başrolü, yıllar önce Brad Pitt'e teklif ettiğini anlattı.

    .

    Geçtiğimiz günlerde yayınlanan son filmi "The Killer" ile bir kez daha Netflix ekranlarından izleyicilerle buluşan David Fincher, Michael Fassbender'ın rolünü aslında Brad Pitt'e teklif ettiğini ama Pitt'in bunu reddettiğini anlattı.

    "The Killer" başarısız bir görevin ardından dünya çapında bir yolculuğa çıkan bitkin bir suikastçıyı konu alıyor. Filmi karanlık önermesi, onu "Se7en" ve "Fight Club" gibi Pitt'in liderlik ettiği filmler de dahil olmak üzere Fincher'ın diğer filmleriyle aynı hizaya sokuyor.

    Ancak Rolling Stone ile konuşurken Fincher, Pitt'in 2008'de "The Killer"ın kadrosuna katılmamaya karar verdiğini açıkladı. Fincher, Pitt'in filmi katılamayacak kadar hüzünlü bulduğunu belirtirken Fassbender'ın role nasıl seçildiğini de detaylandırdı:

    "Başlangıçta, 2008'de Brad'i [Pitt] düşünüyordum. Ama onun yanıtı şöyle olmuştu: 'Eh, benim için biraz fazla nihilist.' Peki öyleyse kim? Karakterin bu yönünü benimseyecek birine ihtiyacımız vardı. Sonra, bir düzine kadar yıl sonra, Andy ve ben bu konuyu tartışırken Michael Fassbender'ı düşündüm. [Ona senaryoyu bir notla birlikte gönderdim] 'Bunu okuman için sana göndermeyi çok istiyorum, şu an hayatının nasıl olduğunu bilmiyorum, yarıştığını biliyorum...' Ve birkaç saat sonra, geri aradı ve kabul ettiğini söyledi."

    Brad Pitt, "The Killer"daki başrolü geri çevirse de kendi yapım şirketi Plan B Entertainment filmin yapımında yer aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top