Hesabım
    Spider-Man Evreni'nin Yeni Filmi "Madame Web"den İlk Fragman!

    Sony'nin Spider-Man Evreni'ne yeni karakterler ekleniyor...

    Sony Pictures, Marvel Comics uyarlaması ve "Spider-Man" spin-off'u "Madame Web"in ilk fragmanını yayınladı. Proje, "Marvel yayıncılığının en esrarengiz kahramanlarından birinin bağımsız başlangıç ​​hikayesi" olarak adlandırılıyor.

    "Venom" ve "Morbius"un yanı sıra Sony Pictures'ın Marvel Karakter Evreni'nin bir parçası olan filmin başrolünde Dakota Johnson yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ona, Sydney Sweeney, Celeste O’Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Emma Roberts, Mike Epps, Adam Scott ve Zosia Mamet eşlik ediyor.

    Gerilim odaklı filmde Dakota Johnson, Manhattan'da durugörü yeteneklerine sahip olan bir sağlık görevlisi olan Cassandra Webb'i canlandırıyor. Geçmişiyle ilgili gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalan Cassandra, kaderinde güçlü bir gelecek olan üç genç kadınla bir ilişki kurar... tabii eğer hepsi ölümcül şimdiki zamanı atlatıp hayatta kalabilirse.

    S. J. Clarkson'ın yönettiği filmin senaryosunu Matt Sazama ve Burk Sharpless kaleme aldı. "Madame Web" 16 Şubat 2024'te vizyona girecek ve yıl boyunca izleyici karşısına çıkacak Sony-Marvel filmlerinin ilki olacak: Ağustos'ta "Kraven the Hunter", yıl sonunda ise "Venom 3" izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top