Hesabım
    Adam Sandler ve Safdie Kardeşlerin Yeni Filmini Grev Vurdu

    Sandler ve Safdie Kardeşler "Uncut Gems"den sonra bir kez daha bir araya geliyor.

    .

    Adam Sandler, "Uncut Gems" filminin yönetmenleri Josh ve Benny Safdie ile ikinci ortak çalışması olan ve ne yazık ki yine ertelenmiş gibi görünen yeni filmi hakkında bir güncelleme yaptı.

    Collider ile yaptığı bir röportajda, yaklaşan projenin durumu sorulduğunda Sandler, filmin ne zaman gerçekleşeceğinden emin olmadığını söylüyor ve bunun nedeninin WAG ve SAG-AFTRA grevleri olduğunu ve film çekiminin canlı beyzbol maçlarıyla bağlantılı olması nedeniyle zamanlama sorunlarının da olduğunu belirtiyor.

    Hollywood'daki yazarlar ve oyuncular grevi son ermiş, projeler çekim takvimlerine geri dönmeye başlamış olsalar da bir sonraki MLB sezonunun gelecek yılın Mart ayı sonuna kadar başlaması planlanmadığından, bu film için bir süre beklememiz gerekebilir. Sandler şunları söylüyor:

    "Şu anda emin değiliz. Grev nedeniyle beyzbol sezonu fırsatını kaçırdık. Çekimlerin çoğu canlı beyzbol sırasında yapılacaktı. Yani biraz zaman alacak. Şu anda her şeyi çözmeye çalışıyoruz. Ne zaman olacağından emin değilim."

    Henüz bir ismi olmayan projeyi Josh Safdie yönetiyor ve senaryosunu kardeşi Benny Safdie ile birlikte yazıyor. Bu, Josh Safdie'nin, ikilinin yakın zamandaki 'geçici' ayrılığından sonraki ikinci solo yönetmenlik filmi olacak.

    1990'ların üst düzey spor kartı koleksiyonculuğu dünyasında geçen filmde ayrıca Ben Affleck, Megan Thee Stallion, Gael Garcia Bernal ve Steve Harvey'nin de rol alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top