Hesabım
    Nicole Kidman ve Antonio Banderas, Erotik Gerilim "Babygirl"de!

    Filmde ayrıca Jean Reno, Harris Dickinson ve Sophie Wilde rol alıyor.

    .

    Nicole Kidman, Antonio Banderas, Jean Reno, Harris Dickinson ve "Talk to Me" filmiyle çıkış yapan Sophie Wilde, A24 erotik gerilim filmi "Babygirl"de rol almak içi anlaştı.

    "Babygirl" güçlü ve kontrolü elinde bulunduran bir CEO'nun (Kidman), kendisinden çok daha genç karizmatik bir stajyerle (Dickinson) ilişkisini konu alıyor. Güç dinamiklerinin incelenmesi olarak tarif edilen filmin yönetmenliğini "Bodies Bodies Bodies" yönetmeni Halina Reijn yapacak.

    Banderas Kidman'ın kocasına hayat verirken, Wilde CEO'nun olaya tanık olan asistanını, Reno ise rakip bir şirketin yöneticisini canlandıracak. Reijn ve David Hinojosa, Man Up Film aracılığıyla yapımcılığı üstlenecek.

    "Babygirl" çekimlerinin Aralık ayında New York'ta başlaması planlanıyor. Kidman, son olarak geçen yılki Viking draması "The Northman" ve "Lioness: Special Ops" dizisinde rol aldı ve önümüzdeki ay vizyona girecek "Aquaman and the Lost Kingdom" ile izleyici karşısına çıkacak.

    Geçtiğimiz yaz vizyona giren "Indiana Jones and the Dial of Destiny"de rol alan Antonio Banderas yakında "Journey to Bethlehem"de Kral Herod'u canlandıracak. "Triangle of Sadness" yıldızı Harris Dickinson ise şu anda Zac Efron ve Jeremy Allen White ile birlikte güreş draması “The Iron Claw”ın tanıtımını yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top