Hesabım
    Star Wars Evreni Artık Dave Filoni'den Sorulacak

    Lucasfilm'in yeni Kreatif Direktörü "Ahsoka" dizisinin yaratıcısı Dave Filoni oldu.

    Lucasfilm

    “Star Wars: Ahsoka”nın yaratıcısı Dave Filoni, Lucasfilm'de Kreatif Direktör olarak yüksek profilli yeni bir pozisyona terfi ettirildi.

    Filoni bundan sonra Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy ile daha doğrudan çalışacak ve deneyimli yapımcı ve geliştirme sorumlusu Carrie Beck ile birlikte gelecek nesil "Star Wars" dizilerini ve filmlerini "ortaya çıkarmak ve yönlendirmek" için çalışacak.

    Filoni, George Lucas'la birlikte yaklaşık yirmi yıl önce animasyon dizi "Star Wars: Clone Wars" projesinde çalışmaya başladı ve son zamanlarda çeşitli TV şovlarında, özellikle de büyük beğeni toplayan "The Mandalorian"da ve "Ahsoka"da yoğun bir şekilde yer aldı.

    Vanity Fair'e konuşan yazar/yapımcı/yönetmen, yeni pozisyonunun kendisini proje geliştirme sürecine, daha önceki danışman rolüne kıyasla, çok daha erken dahil ettiğini söylüyor:

    "Bu yeni rolde temelde olup biten her şey açık. Şu anda yaptığımız işin geleceğini planlarken, başlangıç ​​aşamasında yer alıyorum.

    İnsanlara ne yapmaları gerektiğini söylemiyorum. Ama anlatmak istedikleri en iyi hikayeyi anlatmalarına yardımcı olmaya çalıştığımı hissediyorum. Neredeyse Jedi Konseyi'nin bir parçası gibi, galaksinin her yerinde bir yardıma ihtiyacım var.

    Ayrıca bu hikayeleri anlatmanın ortaya çıkaracağı zorluklara dair bir bakış açısı da sunabilirim. 'Eh, Jedi'lar şöyle, Sith'ler böyle' demek dışında gerçekten yardımcı olma konusunda kendimi daha yetenekli hissediyorum."

    Filoni, yeni pozisyonunda görev yaparken merakla beklenen Star Wars filmini geliştirmeye devam edeceğini ve "Ahsoka"nın olası ikinci sezonu için çalışacağını da sözlerine ekledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top