Hesabım
    Jackie Chan ve Ralph Macchio, Yeni Karate Kid Filmi İçin Bir Araya Geliyor

    1984 ve 2010 tarihli Karate Kid filmlerinin yıldızları bir araya geliyor.

    .

    1984 tarihli orijinal "The Karate Kid" filminin yıldızı Ralph Macchio ve 2010 yılındaki yeniden çevrim "Karate Kid"inn yıldızı Jackie Chan, Sony Pictures'ın yeni Karate Kid filminde popüler karakterlerini bir kez daha canlandırmaya hazırlanıyorlar.

    Stüdyonun, orijinal serinin mitolojisini sürdüreceğini belirttiği yeni filmin henüz bir adı yok. Filmi, ödüllü "I am Not Okay with This" ve "The End of the F—ing World" dizilerinin yaratıcısı Jonathan Entwistle yönetecek. Senaryoyu Rob Lieber (Peter Rabbit) yazdı.

    Konuyla ilgili ayrıntılar gizli olsa da hikayenin şu anda ABD'nin doğu kıyısında yaşayan Çinli bir genci konu alacağı söyleniyor. Genç, dövüş sanatlarıyla ve sert ama bilge bir akıl hocası aracılığıyla güç ve yön bulacak.

    Filmin yapımcılığını Karen Rosenfelt üstleniyor ve çekimlerin bahar aylarında başlaması planlanıyor. Stüdyo filmi 13 Aralık 2024'te vizyona girecek şekilde yetiştirmeyi umuyor ancak henüz bir başrol oyuncuları yok.

    Chan ve Macchio'nun yer aldığı aşağıda görebileceğiniz tanıtım videosuyla, filmin baş karakteri canlandıracak yeni bir aktör için küresel bir arayış bugün başlatıldı.

    Daha önce bu filmin Bay Miyagi'yi konu alan bir ön film olacağı söylenmişti, ancak görünen o ki planlar değişti. Macchio'nun başrolde yer aldığı sevilen "Cobra Kai" devam dizisinin son sezonu 2024 sonlarında yayına girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top