Hesabım
    "Scream 7" Krizi: Jenna Ortega Ayrıldı, Neve Campell & Patrick Dempsey İsteniyor!

    Melissa Barrera'nın kovulması ve Jenna Ortega'nın ayrılmasının ardından, yapımcılar yeniden yazılacak "Scream 7" için Neve Campbell ve Patrick Dempsey'i istiyor.

    Beyazperde

    2022 yılında başarılı bir şekilde yeniden başlatılan Çığlık serisi, yeni filmlerin iki büyük yıldızını kaybetti. Son iki Çığlık filminde Sam ve Tara Carpenter kız kardeşler olarak başrolde yer alan Melissa Barrera ve Jenna Ortega gelecek filmde rol almayacak. Bu durumda gelecek 7. filmi büyük bir yaratıcı değişiklik bekliyor.

    Melissa Barrera'nın Filistin'e destek mesajları nedeniyle "Scream 7"den kovulduğu dün ortaya çıktı. Ardından Variety, Jenna Ortega'nın da filmde rol alamayacağını belirtti ancak söylenene göre Ortega'nın filmden ayrılmasının Barrera'nın kovulmasıyla bir ilgisi yok. Genç yıldızın "Wednesday" 2. sezon çekim takviminin çakışması nedeniyle "Scream 7"de olmayacağı ve Spyglass stüdyosunun bundan Jenna Ortega'yı kovmadan önce haberdar olduğu belirtiliyor.

    Filistin'e Destek Mesajı Paylaşan Melissa Barrera "Çığlık 7"den Kovuldu

    Dolayısıyla Barrera kovulmadan önce bile bir sonraki film için planlar yeniden yapılıyordu. Variety'nin kaynaklarına göre Ortega'nın ayrılması yaratıcı ekibin bazı değişiklikler yapmasını gerektirmişti ancak aktrisin bir cameo için geri dönmeye ikna edilebileceğine dair hâlâ umutlar vardı. Bu artık ihtimal dahilinde görünmüyor.

    Önceki iki filmin yazarları James Vanderbilt ve Guy Busick şimdi film yapımcılarına sunmak üzere yeni bir taslak üzerinde çalışacaklar. Yeni senaryoda bazı hikaye detayları korunsa bile yeni kahramanlar bulunması gerekiyor.

    Peki maskeli katille kim savaşmak zorunda kalacak? Çığlık filmlerinde hala hayatta olan veya yeniden canlandırılabilecek bir dizi karakter var. Bunlar arasında serinin orijinal yıldızları Neve Campbell ve Courteney Cox da yer alıyor. Campbell, 2022'deki "Çığlık"ta rol aldı ancak maaş anlaşmazlığı nedeniyle 2023" yapımı "Çığlık 6"da geri dönmemeyi tercih etti. Yapımcılar onun ikonik karakteri Sidney Prescott'u geri kazanmak istiyor istiyor.

    Diğer bir olasılık ise 2000 yapımı "Çığlık 3"te başarılı bir şekilde rol alan Patrick Dempsey'nin geri dönmesi ancak u aktörlerin hiçbiri şu ana kadar aktif müzakerelerde bulunmadı. Spyglass ise iddiaları haberleştiren Variety'e herhangi bir yorumda bulunmadı.

    "Çığlık 7"nin 2025'te vizyona girmesi planlanıyordu. Her ne kadar yapım sıfırdan başlasa da, Landon ve yazarlar anlatacak başka bir korkutucu hikaye bulabilirlerse filmi bu vizyon tarihine yetiştirmek hala mümkün görünüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Filistin'e Destek Mesajı Paylaşan Melissa Barrera "Çığlık 7"den Kovuldu
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top