Hesabım
    "Avengers: Kang Dynasty"nin Senaryosu "Loki" Yaratıcısına Emanet

    Marvel Studios'un yeni Avengers filmini yazacak isim Michael Waldron oldu.

    Marvel Studios

    "Avengers: The Kang Dynasty" filminin yeni senaristi belli oldu. Filmi, Marvel Sinematik Evreni'nin 4. fazındaki ender başarılardan biri olan “Loki” dizisinin yaratıcısı ve ilk sezon dizi sorumlusu olan Michael Waldron kaleme alacak. Waldron aynı zamanda “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” senaryosuna imza atmıştı.

    Waldron, daha önce "Kang Dynasty" projesine bağlı olan "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" yazarı Jeff Loveness'in yerini alıyor ve filmin yönetmeni Destin Daniel Cretton'ın (Shang-Chi ve On Halka Efsanesi) filmden ayrılmasının ardından ekibe dahil oluyor.

    Halihazırda altıncı "Avengers" filmi "Avengers: Secret Wars"u yazmaya hazırlanan Waldron, şimdi hem bunu hem de gelecek beşinci filmi yazacak. İki filmin birbiriyle bağlantılı olması beklendiğinden, senaryonun Waldron'a emanet edilmesi aslında büyük bir sürpriz sayılmaz.

    Waldron'un Marvel'ın en güvenilir yaratıcı beyinlerinden biri haline geldiği ve "Avengers: Kang Dynasty"nin 1 Mayıs 2026'ya ve "Avengers: Secret Wars"un 7 Mayıs 2027'ye kadar vizyona girmeyeceği filmleri geliştirmek için biraz zamanı olduğu bildiriliyor. Yakın zamanda Marvel/20th Television ile film ve TV alanındaki çalışmaları için çok yıllık bir anlaşma imzalayan Waldron'un Anomaly Pictures şirketinin, henüz tamamlanmamış bir dizi TV projesi var.

    Marvel'ın Jonathan Majors'ın durumunu nasıl ele alacağı, şirketin oyuncuya bağlı kalıp kalmayacağı, rolü yeniden şekillendirip değiştirmeyeceği veya Kang hikayesinden tamamen uzaklaşıp uzaklaşmayacağı konusunda hala sorular var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top