Hesabım
    Jodie Comer'lı Kıyamet Sonrası Filmi "The End We Start From"dan Yeni Fragman

    Filmde ayrıca Benedict Cumberbatch, Joel Fry, Mark Strong, Gina McKee gibi isimler rol alıyor.

    Kıyamet ve hayatta kalma temalı gerilim filmi "The End We Start From"un yeni fragmanı yayınlandı. "The Long Song"un yönetmeni Mahalia Belo'nun imzasını taşıyan heyecan verici film, Toronto Uluslararası Film Festivali'ndeki ilk gösteriminden bu yana eleştirmenlerin sevgisini kazandı.

    Comer filmde, iklim krizi nedeniyle sular altında kalan Londra'da ailesi parçalanan ve yeni doğmuş bebeğiyle birlikte yükselen sularla karşı mücadele etmek zorunda kalan bir anneyi canlandırıyor.

    "The End We Start From", Megan Hunter'ın aynı adlı romanından Alice Birch tarafından uyarlandı. Fragman Comer'ın canlandırdığı genç annenin, sevgi dolu partneri (Joel Fry) ve bebeğiyle mutlu bir aileye sahip olduğu ancak bu cennet gibi hayatın parçalandığı görüntülerle açılıyor.

    Belo'nun ilk uzun metrajlı filmi, büyük ölçekli bir kıyamet portresi çizmektense bu küçük ailenin sel içindeki yolculuğuna odaklanıyor; Comer'in karakteri, yol boyunca yardım etmek isteyen ya da istemeyen yabancılarla karşılaşıyor ve geleceği güvenli bir yere taşırken derin annelik duygusunu deneyimliyor.

    BAFTA, Emmy ve Tony Ödülü sahibi Comer'ın si olsa da, liderlik ettiği filmde ayrıca Mark Strong, Nina Sosanya, Gina McKee, Katherine Waterston ve Benedict Cumberbatch gibi isimler de yer alıyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde Ocak ayında vizyona girecek olan filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belii değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top